Najnovšie recenzie zo sekcie Parfumy
- Svieza vona
Dlho vydrzi a je to svieza vona.
- Letna vona.
Krasna vona na leto
- Uzasna vona.
Krasna vona.
krásna ťažká vôňa
- príjemná,sladká vôňa
krásny parfém pre tie,ktoré milujú sladké vône.
- dobrá vôňa,
Zaujímavá vôňa,,odporúčam skúsiť každému.
- Objednala som na slepo pre mojho brata a som rada ze sa mu strasne pacil bodaj by ne ked je to diesel. Trosku ma problem ten flakon ale da sa to v okamihu opravit ta tycinka co drzi horni vrchnacik dakedy sa posuva a clovek si mysli ze ju polamal ale da sa naspat posunut na druhu stranu a hned funguje ako ma tak sa nezlaknite jak moj brat ze ju asi ´´pokazil´´ ;)
- trosku nedomysleny patent na striekanie
vona sa mu paci, paci sa mu design, paci sa mu diesel co dodat?
- Tak moja vysnivana vôňa od mojej oblubenej herečky SJ Parker. Prosto dokonala vona. Som nadšena z nej a inu uz ani nechcem
- nemam co dodat
Spokojna a velmi zaujimave ze sama Parker sa podielala na vyrobe tohto parfumu.
- objednavala som ju pre mamku na slepo. Som velmi rada ze sa jej velmi pacila a ze jej sedi odporucam kazdemu je to nadherna vona urcite sa bude pacit kazdej zene.
- skoda ze pri testeroch aj vrchnacik nechodi :D
Maximalna spokojnost
- Svieža vynikajúca vôňa.
- Ako toaletná voda vydrží celkom dlho.
Je to už tretíkrát čo som si túto vôňu objednávala. S malými časovými odstupmi sa k nej vraciam a vždy ma poteší. je to vôňa, ktorá sa nezunuje.
- Krasne voni
Pouzivam ho dlhsie a je stale super
- príjemná a nevtieravá vôňa, trošku sladká (čo mne vyhovuje :o))
- krátke trvanie
jednoznačne odporúčam
- Objednala som si tento parfúm preto, lebo mám taký parfúmový krém a má neskutočné krásnu kvetinovú vonu. Chcela som silou mocou aj samozrejme parfúm k nemu:-)
- Ešte neviem...len som ho testovala.
No vyzerý byť fajn. Myslím, že aj vona by nemala čoskoro vyprchať.
- Som velmi spokojná, pretože tento parfrum som už mala.
- Asi len tolko, že to nebol objednaný pre mna , ale pre moju sestru.
Ano odporúčala som ho aj ostatným, taktiež mojej sestre, a preto si ho aj objednala. Vie, že som s nim bola stále spokojná a aj ona je.Calvin Klein má výborné parfúmy, takže niet o čom.
nikdy Vás táto vňňa neomrzí
lahka,svieza vona,dodava pocit cistoty,ako cerstvo po sprche
- prijemna,jemna vona
poznam tuto znacku aj vonu,takze som spokojna.doporucujem na leto.
- jemná, svieža vona
príjemná a ľahká, pre kždú príležitost
- úžasná voňa
vrelo odporúčam
- celkom príjemná vôňa a krásne balenie
- predsa ale mám rada korenistejšie vône
zaujalo ma balenie a to, že ide o parfum a teda vôňa vydrží dlhšie aj podľa zloženia sa zdalo, že to bode ono, ale predsa to napokon bolo pre mňa trocha sladké. Okoliu sa páči pre svoju nevtieravosť, takže napokon to splnilo účel.
Pri ďalšom nákupe si ale overím v niektorej parfumérii nový produkt, aby som nekupovala "mačku vo vreci"
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »