Poradňa Chanel Allure Homme Sport Cologne pánska kolínska voda 75 ml

Autor: | Vložené: 10.04.2012 000 23:16 | Témy: Poradňa Chanel Allure Homme Sport Cologne pánska kolínska voda 75 ml

Aké sú rozdiely medzi nasledovnými typmi Chanel Allure...

1.aký rozdiel medzi toaletnou vodou a kolínskou vodou pri Chanel Allure homme sport?
2.aký je rozdiel medzi Chanel Allure homme sport v priesvitnej flaške a striebornej flaške, keď sa to predáva pod tým istým názvom a rozdiel je len v obale? to isté platí aj pri kolínskej, ten istý názov a dve rozličné balenia-presvitná a strieborná flaška?

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    10. apríla 2012

    1. Toaletná voda alebo Eau de Toilette obsahuje 4 - 8% koncentrácie v koncentrovanom liehu. Kolínska voda obsahuje 3 - 5% koncentrácie parfumovej esencie v zriedenom, často 70% liehu, takže by mala byť intenzívnejšia ako toaletná voda. 2. Pravdepodobný rozdiel vo flakónoch je asi ten, že priesvitný obal je staršie vydanie, a biely obal je novšie. Rozdiel vo vôni by však nemal byť. Tak je to teda vo väčšine prípadov.
    Dúfam, že som pomohla.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie (1)
    • ufo

      11. apríla 2012 - ufo

      1.nechcem protirečiť, ale myslel som si, že toaletná voda je vôňou silnejšia ako kolinská, aspoň mám takú skúsenosť, kolínská je ako voda po holení, kde je viacej alkoholu-liehu ako vône, kde toaletná voda je ako parfúm, čiže skôr ako voňavka, čiže silnejší koncentrát vône, dlhšie vydrží na tele táto vôňa. To je moja skúsenosť, no neviem či sa zhoduje s pomerovými a papierovými predpokladmi, ale podľa toho čo ste písali je môj názor resp. tvrdenie úplne iné ako píšete vy.
      2.obal je rozličný výzorom farby ale aj vôňa je rozličná, mám to otestované na svojej pokožke zo skúšky v parfumérií Funn, no však keďže som to zistil až doma po niekoľkých hodinách, tak sa musím spýtať v predajni prečo tomu tak je.
      Ale aj tak Vám ďakujem za reakciu... :)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.